Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Prestige Dekor Akadémia
Prestige Dekorakadémia
Esküvői dekoratőr tanfolyam

Miért minket válassz?

Eldönteni, hogy egy szakma elsajátításához melyik képző milyen tanfolyamát válaszd nagyon fontos és felelősségteljes döntés. A felépített tematika mellett legalább ennyire fontos, hogy szerethető oktatód legyen, aki érdekes előadások során vezet be az általad választott szakma rejtelmeibe. Egy jó suliban kedves, és segítőkész kollégák fogadnak mosolyogva már a recepción, színvonalas, igényes környezetben töltheted az időt. Ezek mind, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a tanfolyam végén úgy érezd, jól döntöttél, amikor ezt a tanfolyamot választottad.

Nekünk, a Prestige Oktatási Stúdiónál nagyon fontos, hogy a hozzánk járó tanulók ne csupán a tananyagot sajátítsák el nálunk, hanem élményként maradjon meg az itt töltött idő. Az elmúlt, közel két évtizedes múltunk során, több ezer végzett résztvevő után is nagy örömmel tölt el, amikor tanulóink visszajönnek újabb képzéseinkre, mert hisszük, hogy ez a legjobb visszajelzés, amit kaphatunk. Ők azt mondják, függőséget okozunk.

Munkánk során, a tanfolyamok összeállításakor az egyik legfontosabb feladatnunk, hogy megtaláljuk a témában legmegfelelőbb oktatókat. Szeretnénk, ha olyanokkal találkoznátok nálunk, akik amellett, hogy professzionális szakemberek olyan értékekkel bírnak, melyek példaként állhatnak a résztvevők előtt, és olyan szerethető emberek, akinek a társaságában élmény az itt töltött idő.

Oktatóink mellett büszkék vagyunk színvonalas, jól felszerelt elméleti és gyakorlati oktatótermünkre is, ahol kellemes környezetben fogadunk, gyakorlati feladataidhoz az összes szükséges kelléket biztosítjuk. Nálunk nem kell megvásárolnod a gyakorlat során általad használt eszközöket, szerszámokat, ezek a képzés során végig rendelkezésedre állnak majd.

Esküvői dekoratőr tanfolyamunkon a tandíj mellett a felhasznált alapanyagokért is fizetsz majd. Kiemelten fontos számunkra, hogy ezt a költséget száz százalékban erre a célra fordítsuk, mert hisszük, hogy a minőségi képzéshez a minőségi és bőséges alapanyag választék is hozzá tartozik. Résztvevőink a befizetett alapanyag díjról hétről-hétre tételes elszámolást kapnak. Tanácsoljuk, hogy bárhová, bármely képzőhöz is iratkozz be tarts igényt erre az elszámolásra, hiszen az alapanyag díja nem a képzési díj része, ennek felhasználása korrekt képzőnél átlátható és számlával igazolható a résztvevők számára.

Nálunk kizárólag azokra az alkalmakra fizetsz alapanyag díjat, amikor részt veszel a tanfolyamon! Hiányzás, betegség esetén a kihagyott alkalmakra természetesen nem kell ezt befizetned!

És ami a legfontosabb: szerezz első benyomást! Ha teheted, mielőtt beiratkoznál menj el személyesen a választott suliba, ismerd meg a munkatársakat, olvass referenciákat, válassz körültekintően, mert – visszacsatolva a kezdő gondolatomhoz – nem csak az a fontos, hogy tanulj, hanem az is, hogy szeresd a tanulás teljes folyamatát, az első perctől az utolsóig!

Siess, nehogy lemaradj!

Jelentkezéseket csak korlátozott létszámban tudunk fogadni, ezt követően már csak
a következő tanfolyamunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

Regisztráció
  • Kreatív hivatás

    Esküvői dekoratőr tanfolyam - Kreatív hivatás
  • Önmegvalósítás

    Esküvői dekoratőr tanfolyam - Önmegvalósítás
  • Sikeres élet

    Esküvői dekoratőr tanfolyam - Sikeres élet