Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Prestige Dekor Akadémia
Prestige Dekorakadémia
Esküvői dekoratőr tanfolyam

Hallgatói vélemények

 • Bárkányi Móni

  Bárkányi MóniCeremóniamester és szertartásvezető

  Hogy mindennel végzett tanuló vagyok -e, azt így nem merem kijelenteni, mert még mindig csiklandoz egy - két tanfolyam. Ha a Prestige-ben kóstoltál bele ebbe a "tortába", utána tuti rákapsz!
  Elfogultság nélkül mondom, hogy minden tanfolyam nagyon igényes, szakmában elismert, neves oktatókkal. Aki idetéved, biztos alapokkal hajókázhat tovább a nagy esküvői tengeren...
  Nemcsak a szakmai része tetszett, hanem az, hogy szemléletet kaptunk, és ezen keresztül belénk ivódott, hogy csak alázattal, vagy sehogy...
  Egyszerre éreztem hogy "hű, van még mit tanulni", és azt, hogy itt önmagam lehetek, mert megkapom a segítséget, hogy megvalósítsam amit elképzeltem.
  Ceremóniamester, aki (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) nőből van. :)
  Timiéknél a hangulat laza, a tanítás viszont nem lazáskodó. Ilyen közegben a tanfolyamokon barátságok szövődtek, akikkel azóta is segítjük egymást, és örülünk egymás sikereinek.

  A kedvenc részeim mindig az oktatók személyes tapasztalataiból kerekedett Stand-Up, hogyan oldottak meg helyzeteket.
  Ezek igazi gyöngyszemek voltak, amiből szintén lehetett tanulni, és akadt bőven, mert ahol esküvő van, ott ugye bármi megtörténhet. :)

 • Bene Barbara

  Bene BarbaraÉnekesnő, Dimenzió Esküvő és Party Zenekar

  Egy korszakváltás kezdete volt Timi tanfolyama számomra, tele új álmokkal és lehetőségekkel. Ma az esküvők nélkül elképzelhetetlen lenne az életem :)

 • Cserpes Laura

  Cserpes LauraÉnekesnő

  Profizmus, barátságos légkör, jó hangulat, szuper előadások, Timitől megszokott színvonal. Örülök, hogy én is itt lehettem! :)

 • Elekes Enikő

  Elekes EnikőEsküvőszervező, Kézdivásárhely

  A Prestige Oktatási Stúdió lehetővé tette számomra, hogy olyannal foglalkozhassak,amit igazán szeretek! Az órák mindig érdekesek és tanulságosak voltak, így nem volt kérdés számomra,hogy a 800 km-es távolság ellenére is részt veszek rajtuk.
  Köszönettel tartozom, hogy 10 éve büszkén így mutatkozhatok be:
  Elekes Enikő, okleveles esküvőszervező.

 • Gali Renáta

  Gali RenátaProfesszionális sminkes

  Több éve dolgoztam sminkesként, amikor beiratkoztam a Prestige Oktatási Stúdió esküvőszervező képzésére. Korántsem a pályamódosítás motivált, megláttam a tanfolyamban azt a lehetőséget, aminek hála további erőségekkel bővíthettem az esküvői sminkes szolgáltatásomat. A tudásanyag kellő rálátást biztosított a kapcsolódó szolgáltatók munkájára, a szervezés minden gyakorlati kérdésére. Az eredmény? Magabiztos rutin bármilyen felmerülő probléma megoldásához a nagy nap során, illetve egy olyan gyakorlati tipp/túlélőcsomag összeállítása a menyasszonyoknak, amely megrendelések és elégedettség tekintetében egyaránt meghálálja magát. Mindegy, hogy valaki most tervezi esküvőszervezőként megvetni a lábát a piacon, vagy épp a kapcsolódó területek szolgáltatójaként szeretne rálátást szerezni a szervezés minden elemére, a Prestige csapatára és képzésre egyaránt számíthat. Összeszedett tanmenet, kiváló tudásanyag, jó oktatók. 100%-ban megkaptam, amiért jöttem.

 • Gerhardt Mónika

  Gerhardt MónikaAngol-magyar okleveles szertartásvezető

  2004. óta dolgozom az esküvő szakmában, de úgy gondolom, hogy egy jó pap is holtig tanul, a szertartásvezető pedig pláne. :)

  Éppen ezért, tanulni mindig jó dolog és a gyakorlatban elsajátított dolgokat elméletben, a tanfolyamon is remekül használhatom, főleg az apró finomságok, részletek bővítése és elsajátítása érdekében.
  Az alábbi tanfolyamokat végeztem el a Prestige Oktatási Stúdióban, és semmiképp nem hagytam volna ki:
  2004. Esküvőszervező tanfolyam
  2014. Kulturális rendezvényszervező tanfolyam
  2016. Szertartásvezető tanfolyam

 • Herendi Gábor

  Herendi GáborRendezvényszervező, műsorvezető

  2013-ban két OKJ-s tanfolyamon is részt vettem a Rátkai Tímea nevével fémjelzett Prestige Oktatási Stúdióban! A közel egy éves kurzusok végén Kulturális Rendezvényszervező és Közművelődési Szakember II. diplomával távoztam. A tanfolyamok során legfőképpen az tetszett, hogy az előadók nem csak előadásokat tartottak az adott témában, hanem mind tapasztalt szakemberek voltak, akik aktívan a szakmájukban dolgoztak. Ugyanakkor, csoporttársaim között is ráleltem egy-két kollégára, akikkel azóta is együttműködünk. Csak ajánlani tudom mindkét kurzust, illetve Timi oktatási stúdióját annak, aki ezen a pályán szeretne érvényesülni!

 • Husz Orsi

  Husz OrsiLifestyle blogger/vlogger

  Amellett, hogy az esküvőszervező tanfolyam naprakész elméleti tudást adott, sok gyakorlati kérdésre is választ kaphattunk itt, ami már a vállalkozás indításakor is nagy segítségünkre lehet. Az oktatók közt a szakma legjobbjait ismerhettük meg, Timi szórakoztató történeteit pedig sosem fogjuk elfelejteni! Fantasztikus volt a hangulat, és remekül hasznosítható tudást szereztem ebben a néhány hétben.

 • Király Nelli és Szabó-Dékány Dalma

  Király Nelli és Szabó-Dékány DalmaKirályi esküvők

  Timi oktatásain mindig a legjobb oktatók tanítottak minket akik nem csak a szakma szépségét mondták el, hanem a buktatókat, tapasztalataikat is megosztották velünk. Timi figyel arra, hogy felkészült és naprakész oktatókkal (akik egyben szolgáltatók is) dolgozzon. Az élet szépsége, hogy azóta is dolgozunk a mindennapokban azokkal a szolgáltatókkal akik segítettek nekünk elindulni az úton!
  Profi, felkészült csapat az övék.

 • Kondász Edit

  Kondász EditEsküvőszervező és szertartásvezető, Szeged

  A Prestige Oktatási Stúdióban egy élmény volt hallgatónak lenni, mert színes, hasznos és tartalmas órákban volt részem. Bizonyítja ezt a sikeresen működő esküvőszervező és szertartásvezető vállalkozásom. Ajánlom mindenkinek, aki a céljai és álmai megvalósítására törekszik!

 • Kovrig Dóra

  Kovrig DóraDodaKo márka tulajdonos-tervezője a Plus Size Advice blog írója

  Mivel rendezvényszervezéssel foglalkozom, szerettem volna ha tudásomat egy papír is igazolja!Az esküvőszervező tanfolyamot is elvégeztem, így nem volt kérdés, hogy most is Timiéket választom... 3 szó jut eszembe a tanfolyamról, profizmus, rugalmasság, és gyorsaság! Mindenkinek szívből ajánlom!

 • Mészáros Barbara

  Mészáros BarbaraEsküvőszervező

  Nagyon élveztem Timi előadásait, sztorijait, hiszen kétségtelenül sokat tapasztalt esküvőszervező, aki már szinte mindennel találkozott a szakmában amivel lehetett. Azt mondják, a jó pap is holtig tanul így bátran ajánlom a képzést új és régi szervezőknek is.

 • Muri Enikő

  Muri EnikőÉnekesnő

  Nagyon szerettem Timinél tanulni, sok hasznos, praktikus dologra hívta fel a figyelmünket az esküvőszervezéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik ezt a csodálatos hivatást választják vagy akik életük legszebb napját készülnek megszervezni. A siker ígyis-úgyis garantált!

 • Németh Ákos

  Németh ÁkosEsküvőszervező, rendezvényszervező

  Életem legszebb időszaka attól a pillanattól jött el hozzám, amióta beléptem a Prestige Oktatási Stúdió ajtaján. Felejthetetlen emlékeket kaptam, mind a tanároktól, mind a társaimtól. Fantasztikus, vidám embereket ismerhettem meg és annyi mindent tanultam, hogy ezért életem végéig hálás lehetek. Köszönöm szépen az itt töltött időt!

 • Pandula Judit

  Pandula JuditEsküvőszervező, Vintage Wedding Planner

  Az, hogy a Prestige Oktatási Stúdióba jelentkeztem, életem egyik legjobb döntése volt. Imádtam minden órát, minden alkalom izgalmas és szuper hangulatú volt. Kiváló alapot adott új, és most már sikeres vállalkozásomnak.

 •  Pankotai Anita

  Pankotai AnitaSminkmester

  Sminkmester vagyok 8 éve, és imádom a munkámat, rengeteg menyasszonynak készítettem már el a Nagy napjára sminkét, és rengetegszer hallgattam végig, milyen nehéz mindent kézben tartani, mire eljött a nap már nem is tudták sokan élvezni, ezért, amikor megláttam a Prestige Esküvőszervezői képzését, nem tétováztam és jelentkeztem azonnal! Magyarország legmagasabb szintű képzése, ahol szakemberek vezetnek be a szakma rejtelmeibe. Hihetetlen sokat tanultam, amit a mai napig hasznosítok. A menyasszonyok rendkívül hálásak, amikor szolgáltatókat ajánlok, vagy segítek megoldani egy-egy problémát...

 • Somorjai Ilona

  Somorjai IlonaCeremóniamesternő, előadóművész

  Rátkai Timi életében – családján kívül - már lassan 2 évtizede az esküvők, és azok szervezése körüli szolgáltatások maximális minősége jelenti a mindennapokat. Rengeteget dolgozott és dolgozik azért, hogy a házasulandók, életük egyik legszebb napját közvetve vagy közvetlenül a lehető legjobbá tegye. Szervezői készsége mellett évek óta képez a szakma számára talpraesett és dolgozni vágyó embereket. Örömmel tölt el, hogy némely képzésein magam is tanulhattam tőle.

 • Styaszni Dorina

  Styaszni DorinaFotómodell

  Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Prestige Oktatási Stúdióra, mert egy fantasztikus csapatot ismertem meg. Két tanfolyamot is elvégeztem náluk, ez is azt mutatja mennyire jók abban amit csinálnak. Igényes, szép oktató terem várt bennünket, szuper tanárok foglalkoztak velünk, és a csoport is nagyon rendes, segítőkész volt. Az órák nem voltak unalmasak egyáltalán, saját sztorikkal dobták még jobban fel a tanórákat. Gyorsan elrepült és sajnáltam mikor vége lett ennek az egésznek. Még egyszer köszönök mindent Timi! További sikereket kívánok! És nincs kizárva, hogy még egy harmadik tanfolyamot is elvégezzek náluk! :)

 • Völgyi Zsuzsi

  Völgyi ZsuzsiÉnekesnő

  Aki a Prestige Oktatási Stúdiónak bármely képzését választja, biztosan nem bánja meg. Igényes környezetben, szakképzett tanároktól és előadóktól sajátíthatjuk el a szakmai tapasztalatokat, és tudást. A hallgatóknak a lehető legnagyobb mértékben minden biztosítva van, ami a tanulást segíti. Nagy örömömre szolgál, hogy magam is a Prestige-nél tanulhattam. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki szeretne hiteles OKJ-s bizonyítványt, és precíz szaktudást.

 • BrigittaEsküvői Dekoratőr - 2023

  Virágkötészeti képzésen vettem részt a Prestige-nél. Hálás vagyok az oktatóknak,mert mindketten fantasztikus szakemberek és igyekeztek a lehető legtöbb tudást átadni nekünk, tanulóknak. Judótól rengeteg olyan praktikát tanulhattunk,amik a könyvekben nincsenek benne,így az elméleti oktatás is élvezetes,érdekes volt. A gyakorlati órákat Danival töltöttük,aki mindenben segítőkész volt és lépésről-lépésre megtanította nekünk,hogy pár szál virágból,hogyan lehet egy csodát alkotni. Szeretettel fogok gondolni rájuk és kívánom,hogy továbbra is ilyen sikeresek legyenek a munkájukban,ami a szenvedélyük! Egyetlen egy problémám volt a tanfolyammal,hogy túl hamar vége lett. :-)
  Úgy érzem megtaláltam a hivatásomat!
  Köszönöm és remélem még lesz lehetőségem nálatok tanulni!

 • NóriEsküvői Dekoratőr - 2023

  Mint minden alkalommal, most is nagyon jó volt a tanfolyam, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Keserédes érzés, hogy ilyen hamar vége lett. A csoportban többekkel beszéltük, hogy kell egy hosszabb kurzus is????????
  Hálás vagyok az oktatókért, és a tudásért, amit kaptunk, nagyon szeretek nálatok, tőletek tanulni!
  A tegnapi vizsga után dobta fel a telefonom, hogy 6 éve végeztem nálatok esküvőszervezőként, azóta sem bántam meg a döntésemet, hogy nálatok végeztem el minden kurzust!:)

 • TündeEsküvői Dekoratőr Mesterkurzus - 2023

  Kedves Timi!
  Most is mint mindig, fantasztikusan éreztem magam kurzusotokon!
  Bízom benne, hogy lesz még hasonló (akár nem esküvői) dekoratőr képzés, workshop nálatok. Biztos jelentkezőnként számíthattok rám.
  További sikereket kívánok Nektek!

 • NoémiEsküvői Dekoratőr Mesterkurzus - 2023

  Kedves Timi és Dani!

  Fantasztikus volt a tanfolyam! Nagyon jól éreztem magam! Szuper oktatók vagytok!
  Sajnálom hogy ilyen hamar véget ért! Rengeteget tanultam mind tőletek,mind a többiektől!Sok új és hasznos információt , technikai fogást tanítottatok,ami nagyot lendített a fejlődésünkben! Szinte hihetetlen milyen csodákat alkottunk!Nem hittem, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora fejlődésen mehetünk keresztül! Hálásan köszönöm a sok segítséget !
  Biztosan találkozunk még valamelyik tanfolyamotokon :)

 • KrisztiEsküvői dekoratőr - 2023

  Kedves Timi!

  Részemről ismét nagyon köszönöm azt a mérhetetlen kedvességet, jókedvet, mellyel az oktatók átadták nekünk a szakmai tudást. Már tavaly is megtapasztaltam a szertartásvezető tanfolyamon, hogy Hozzátok mindig érdemes beiratkozni tanfolyamra, mert profiktól tanulhatunk és mindezt jó hangulatú légkörben tehetjük.
  Két oklevelem van már Tőletek, de vélhetőleg lesz még..... :)

 • ZitaEsküvői dekoratőr - 2023

  Kedves Timi, Évi és Dani!

  Szeretném megköszönni ezt a szuper tanfolyamot!
  Hihetetlenül jól éreztem magam!
  Őszintén... Mikor jelentkeztem az esküvői dekoratőr tanfolyamra, nem számítottam sok jóra...
  Gondoltam... pár alkalom alatt ugyan mit tanulhatnánk ebben a szakmában ami a későbbiekben hasznos lesz.
  DE!!!
  Elképesztő amit kaptunk!!!
  Mikor beléptem első alkalommal, már éreztem, hogy jó helyen járok.
  A kedves fogadtatás után csak fokoztátok a jó hangulatot.
  Évi és Dani remek oktatók... Nemcsak a virágokkal bánnak mesterien... hanem az emberekkel is.
  Az egész tanfolyam nagyon jó hangulatban telt. Szuper csoportunk volt.
  A laza hangulat ellenére Évi és Dani is keményen irányított minket és nem hagyták,hogy kedvünket szegje egy egy elrontott kis alkotás.
  Hihetetlen számomra, hogy mennyi mindent tanulhattunk, ilyen rövid idő alatt,mind elméletben, mind gyakorlatban.
  De a legnagyobb dolog, amit kaptunk Évitől és Danitól..... Talán az, hogy olyan alázattal, imádattal beszélnek a munkájukról, hogy megtanulhattuk, hogyan tegyük a szépet szebbé... a jót jobbá... Ezáltal másoknak is szebbé a nagy napját...

  Köszönöm hogy részese lehettem az egyik kis csapatotoknak!!!

 • ErikaEsküvői dekoratőr - 2023

  Köszönöm Évikének és Daninak azt a kimagasló tudást, kedvességet amit átadtak nekünk!
  A gyönyörű virágokat, amivel öröm volt dolgozni!
  Mindenkinek, aki szereti ezt a fajta szépséget csak ajánlani tudom!
  Köszönök mindent!
  A legnagyobb szeretettel gondolok vissza ezekre az órákra, amit együtt töltöttünk!

 • EszterEsküvői dekoratőr tanfolyam - 2022

  Nagyon szépen köszönöm a rengeteg tudást, segítséget és jó tanácsot, amit az Esküvői Dekoratőr Tanfolyam alatt kaptam tőletek! A teljes képzés szuper hangulatban telt, melyhez nemcsak a szakmai tudásotok, hanem szerethető személyiségetek is nagyban hozzájárult. Mindig jó egy jókedvű, mosolygós közegben tanulni, és olyan emberek között tölteni az időt, akik nyitottsággal, szeretettel fordulnak hozzánk. Bár a szintidőn és a spirális kötésű csokor elkészítésén még van mit javítanom, mérhetetlenül hálás vagyok Nektek azért, hogy fáradhatatlanul támogattatok és biztattatok még akkor is, amikor már majdnem feladtam a menyasszonyi csokornál. Megtaláltam a szakmában a kreativitást, amiért elindultam az úton, és hatalmas lelkesedéssel vetem bele magam a gyakorlásba, hogy minél jobb legyek, és hamarosan mások nagy napját szebbé varázsoljam. Bízom benne, hogy mielőbb újra találkozunk!

 • EditCsokorkötő Tanfolyam 2022

  Kedves Timi!
  A tanfolyam minden pillanatát élveztem és élményekkel, tervekkel tértem haza a családomhoz. No és sok-sok gyönyörű virággal.
  Ismerősöm ajánlására választottalak titeket, és nem csalódtam. Valóban minőségi alapanyagokkal, virágokkal dolgozhattam. Évi és Dani professzionizmusa bámulatos, mindketten jószándékkal, türelemmel és segítőkészséggel fordultak felénk.
  Köszönöm a munkátokat és további sok sikert, jó egészséget kívánok nektek.

 • RitaEsküvői dekoratőr tanfolyam - 2022

  Szép estét!!Nagyon szépen köszönöm. Nagyon jól éreztem magam önöknél. Az oktatók csodálatos mester emberek. Nagyon jó előadás módjuk van. Érthetően, lényegretörően kaptuk tőlük a rengeteg tudást infót Imádtam Évikét,és Danit is. Nagyon jó volt a csapatunk is.
  Szívből kívánom ,hogy a Prestigben mindenki találja meg azt az utat,löketet ami elindít minket felfelé ...
  Csak ajánlom mindenkinek ezt a csodahelyet.
  ÖNÖKNEK PEDIG SIKERES ÉVEKET KÍVÁNOK! Hamarosan találkozunk... azt garantálom..
  További szép estét!

 • AdriennEsküvői Dekoratőr Tanfolyam - 2021

  Nagyon szépen köszönök mindent amit tőletek kaptam!
  Hihetetlen csapat vagytok,kedvesek, türelmesek és nem utolsó sorban szakmailag kiválóak! Rövid időt töltöttem nálatok de rengeteget tanultam! Biztos,hogy fogunk még találkozni mert van még képzés amit el szeretnék végezni nálatok!
  További sok sikert kívánok nektek!

 • TündeEsküvői Dekoratőr Tanfolyam - 2021

  Az oktatás során abszolút azt kaptam, amire számítottam. Sőt! Évi és Dani személye, közvetlensége és szakmai tudása egy tökéletesen passzoló keretet adott annak a képnek, ami az esküvői dekorálással kapcsolatban élt bennem. Tervezem, hogy ezt a képet és tudást másik tanfolyamotokkal színesítem majd tovább.

Siess, nehogy lemaradj!

Jelentkezéseket csak korlátozott létszámban tudunk fogadni, ezt követően már csak
a következő tanfolyamunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

Regisztráció
 • Kreatív hivatás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Kreatív hivatás
 • Önmegvalósítás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Önmegvalósítás
 • Sikeres élet

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Sikeres élet