Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Prestige Dekor Akadémia
Esküvői dekoratőr tanfolyam
Esküvői dekoratőr tanfolyam

Esküvői dekoratőr tanfolyam

Ismerj meg és sajátíts el egy csodálatos hivatást a Prestige Oktatási Stúdiónál!

Mikor ajánljuk Neked az Esküvői Dekoratőr tanfolyamunkat?
Ha kreatív vagy és örömmel tölt el, hogy hétről-hétre mások álmait valósíthatod meg...
Ha nem szívesen töltöd kötött munkarendben a hétköznapjaidat egy irodában ülve...

Az esküvői dekoratőr munkájának nagy része helyszínek bejárásával, dekorációs tervek készítésével, alapanyagok beszerzésével, és természetesen helyszínek dekorálásával telik. Ha szeretsz és tudsz emberekkel foglalkozni! Mind megrendelőid, mind üzleti partnereid, beszállítóid szeretni fognak veled dolgozni ha kedves, mosolygós, és megbízható vagy!

Ha az elhivatottság és a vágy megvan Benned ahhoz, hogy ezt a csodás hivatást válaszd, úgy tökéletes lépés, ha eljössz hozzánk és megtanulod nálunk a szakma alapjait! Gyakorlatorientált képzésünkön 6*6 óra alatt sajátíthatod el a legfontosabb készségeket és tudást, melyre a későbbi munkádhoz elengedhetetlenül szükséged lesz majd! Fontosnak tartjuk, hogy tanfolyamunkon minőségi, bőséges virágválasztékból dolgozhass, és ne csupán elkészíthesd az esküvői asztaldíszeket, csokrokat, hanem azokat örömmel haza is vihesd és büszkén mutathasd meg, mint az aznap tanultak élő bizonyítékát. Megtanulod nálunk elkészíteni egy esküvő legfontosabb virágdíszeit, legyen szó asztaldíszről, autódíszről, virágkapu díszítéséről, de nem marad ki a tematikából az esküvői virágok koronájának, a menyasszonyi csokornak az elkészítése sem! Megtanítunk arra, hogy állíts össze egy esküvői dekorációs ajánlatot, megismered a virágok, kellékek beszerzésének menetét, illetve segítséget adunk ahhoz is, hogy érdemes elindítani egy induló vállalkozást az esküvői piacon.

Tanfolyamunk az alapoktól építi fel a vizsgához szükséges tudást, ezért ahhoz, hogy sikeresen elvégezd nincs szükség virágkötő végzettségre és előképzettségre sem. Abban hiszünk, és a gyakorlat is ezt bizonyítja, hogy ha elhivatott vagy és lelkes, akkor az általunk átadott, egyszerűen elsajátítható technikákkal képes leszel komplett esküvői dekorációk elkészítésére és egy sikeres esküvői dekoratőr vállalkozás működtetésére.

Következő Esküvői Dekoratőr Tanfolyamunk időpontjai

Figyelem! Fontos számunkra, hogy tanfolyamunk résztvevői a gyakorlati oktatás során munkájukhoz minden segítséget megkapjanak, ezért csoportjaink létszámát 25 főben maximáltuk. Tekintettel arra, hogy csoportjaink évek óta teltházzal futnak, és szeretnénk biztosítani minél több jelentkezőnek a részvétel lehetőségét úgy döntöttünk, hogy dupla csoportot indítunk! Délelőtti csoportunk 08.00 órától 14.00 óráig, délutáni csoportunk pedig 14.00 órától 20.00 óráig tart majd!

Oktatási napok

 • 2020 Szeptember 06. vasárnap
 • 2020 Szeptember 13. vasárnap
 • 2020 Szeptember 20. vasárnap
 • 2020 Szeptember 27. vasárnap
 • 2020 Október 04. vasárnap
 • 2020 Október 11. vasárnap

A tanfolyam részvételi díja

 • 90.000 Ft (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg) Részletfizetésre van lehetőség!

A tanfolyam során résztvevőink bőséges és minőségi alapanyaggal dolgoznak, és természetesen az általuk elkészített virágdíszeket az oktatás végén hazavihetik. Az alapanyagok költsége 6.500 Ft/alkalom (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg)

Siess, nehogy lemaradj!

Jelentkezéseket csak korlátozott létszámban tudunk fogadni, ezt követően már csak
a következő tanfolyamunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

Regisztráció
 • Kreatív hivatás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Kreatív hivatás
 • Önmegvalósítás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Önmegvalósítás
 • Sikeres élet

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Sikeres élet