Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Prestige Dekor Akadémia
Esküvői dekoratőr mesterkurzus
Esküvői dekoratőr mesterkurzus

Esküvői dekoratőr mesterkurzus

Esküvői dekoratőr mesterkurzusunkra várjuk mindazokat, akik már végeztek esküvői dekoratőr tanfolyamot. A beiratkozáshoz az esküvői dekoratőr végzettséget igazoló oklevél megléte szükséges, az sem akadály, ha ezt máshol szerezte meg a résztvevő.

A csoport résztvevői tehát már ismerik, tudják a szakmai alapokat, ezen a képzésen csupa különleges feladatot kapnak majd. Autódíszek, virágkapuk, monumentális asztaldíszek, mind-mind része a tematikának, de emellett helyet kapott benne olyan műhelymunka is, mely során megadott költségkeretből kell elkészítenetek a dekorációt: Ti állítjátok össze majd a viráglistát, amit mi megrendelünk, és készítitek el az általatok megálmodott dekorációt. Itt már minden olyan, mintha élesben menne.

Amikor egy-egy esküvői dekoratőr tanfolyam végén búcsúzunk a csoportoktól, gyakran halljuk mennyire fog hiányozni ez a közös elfoglaltság, a virágok, a csapat, a jó hangulat. Örömmel jelentjük, hogy esküvői dekoratőr mesterkurzusunk lehetőséget nyújt a folytatásra, a fejlődésre, és arra, hogy újra találkozzunk egymással!

Következő Esküvői Dekoratőr Mesterkurzusunk időpontjai

Figyelem! Fontos számunkra, hogy tanfolyamunk résztvevői a gyakorlati oktatás során munkájukhoz minden segítséget megkapjanak, ezért csoportjaink létszámát 25 főben maximáltuk. Esküvői dekoratőr mesterkurzusunk tanfolyamunk 10.00 órától 19.00 óráig tart.

Oktatási napok - Budapest - Intenzív

 • 2025. március 22. szombat
 • 2025. március 23. vasárnap
 • 2025. március 29. szombat
 • 2025. március 30. vasárnap

A tanfolyam részvételi díja

 • 99.000 Ft (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg) Részletfizetésre van lehetőség!

A tanfolyam során résztvevőink bőséges és minőségi alapanyaggal dolgoznak, és természetesen az általuk elkészített virágdíszeket az oktatás végén hazavihetik. Hagyományos Tanfolyamunk alapanyag költsége 15.750 Ft/alkalom. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg).

Siess, nehogy lemaradj!

Jelentkezéseket csak korlátozott létszámban tudunk fogadni, ezt követően már csak
a következő tanfolyamunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

Regisztráció
 • Kreatív hivatás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Kreatív hivatás
 • Önmegvalósítás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Önmegvalósítás
 • Sikeres élet

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Sikeres élet