Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Prestige Dekor Akadémia
Csokorkötő tanfolyam
Csokorkötő tanfolyam

Csokorkötő tanfolyam

Virágboltban szeretnél dolgozni és szívesen tanulnál meg különböző csokorkötési technikákat, hogy igazán izgalmas virágkompozíciókkal kápráztasd el a vevőidet?
Elvégezted esküvői dekoratőr tanfolyamunkat és az asztaldíszek, dekorációs elemek mellé örömmel készítenél kreatív csokrokat is?
Vagy egyszerűen csak Imádod a virágokat és boldogan készítenél csodaszép csokrokat ajándékba, esetleg díszítenéd velük a saját otthonodat?

Csokorkötő tanfolyamunk hangsúlyos részét a gyakorlati oktatás teszi ki, szakmailag elismert gyakorló virágkötő oktatóink vezetnek majd be azokba az egyszerűen elsajátítható technikákba, melyek segítségével néhány szál virág lenyűgöző kompozícióvá válik majd a kezeid között! Megtanulsz majd nálunk többek között spirális, biedermeier, modern, ragasztott, fűzött, vagy csepp alakú, leomló csokrot készíteni.

Mindennel felszerelt gyakorlati oktatótermünkben bőséges élővirág választékkal várunk, az elkészült csokrokat pedig az oktatás után büszkén adhatod majd át annak, akit szeretnél elkápráztatni frissen szerzett tudásoddal. A Prestige Oktatási Stúdió a legjobb választás, örömmel várunk tanfolyamunkon!

Következő Csokorkötő Tanfolyamunk időpontjai

Figyelem! Fontos számunkra, hogy tanfolyamunk résztvevői a gyakorlati oktatás során munkájukhoz minden segítséget megkapjanak, ezért csoportjaink létszámát 25 főben maximáltuk. Csokorkötő Tanfolyamunk 4 alkalommal 10:00 órától 19:00 óráig tart!

Oktatási napok - Budapest

 • 2021 Szeptember 11. szombat
 • 2021 Szeptember 12. vasárnap
 • 2021 Szeptember 18. szombat
 • 2021 Szeptember 19. vasárnap

A tanfolyam részvételi díja

 • 99.000 Ft (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg) Részletfizetésre van lehetőség!

A tanfolyam során résztvevőink bőséges és minőségi alapanyaggal dolgoznak, és természetesen az általuk elkészített virágdíszeket az oktatás végén hazavihetik. Hagyományos Tanfolyamunk alapanyag költsége 13.750 Ft/alkalom. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg).

Siess, nehogy lemaradj!

Jelentkezéseket csak korlátozott létszámban tudunk fogadni, ezt követően már csak
a következő tanfolyamunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

Regisztráció
 • Kreatív hivatás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Kreatív hivatás
 • Önmegvalósítás

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Önmegvalósítás
 • Sikeres élet

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - Sikeres élet